Στην Αθήνα γεύσεις σαν αυτές δεν τις αφήνεις να περάσουν απαρατήρητες από τον ουρανίσκο σου. Μη φοβάστε. Το διάσημο «παγωτό μουστάρδα» του ζαχαροπλαστείου Τούλα που φτιάχνει από το 1967, δεν έχει μουστάρδα. Έτσι την πάτησα κι εγώ μέχρι να μάθω ότι λέγεται έτσι γιατί το χρώμα του παραπέμπει στη μουστάρδα. Στην πραγματικότητα είναι ένα απίθανο παρασκεύασμα με κρέμα που φτιάχνεται με πρόβειο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, καραμέλα και αμύγδαλα. (Ευτυχίδου 41, Παγκράτι, τηλ. 210 7218255

Δείτε περισσότερα